O’G3NE in voorprogramma Olly Murs

04-06-2015

Op dinsdag 9 juni staan de meiden van O’G3NE in het voorprogramma van Olly Murs. De Engelse singer-songwriter geeft dan een optreden in de Heineken Music Hall. Olly twijfelde geen moment toen hij het voorprogramma van zijn Nederlandse concert moest bepalen.

De meiden van O’G3NE stonden boven aan zijn verlanglijstje. Het optreden wordt extra bijzonder. De zussen, Lisa, Amy en Shelley mogen tijdens het concert van Olly een duet met hem zingen. ”We luisteren vaak Olly’s muziek en vinden hem een fantastische artiest” zei Shelley. ”Zijn liedjes zijn heel sterk en des te toffer is het dat wij nu samen met hem in de HMH staan” voegt Lisa toe.

De 31-jarige zanger heeft drie platina albums, vier Engelse nummer 1 hits en verkocht maar liefst tien miljoen albums. Als dat alles nog niet genoeg is, heeft Olly ook nog een uitverkochte arenatour op zijn naam staan. De laatste keer dat Olly een optreden in Nederland gaf, was in 2013. Daar was hij een special guest van een optreden van Robbie Williams.

De twee zangers hebben zelfs een nummer samen opgenomen. Op een album van Robbie Williams staat het nummer I Wanna Be Like You, bekend uit de Disney film Junglebook. Dat is een duet geworden van Robbie Olly. Daarnaast heeft Olly meedere duetten op zijn naam staan.

Op zijn laatste album, Never Been Better, staan twee duetten. Het nummer Wrapped Up is een duet geworden met Travie McCoy en het nummer Up zingt Olly samen met Demi Lovato. Deze zangeres is bekend van de titelsong van de Disney film Frozen, Let It Go.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk