”Oude bekende” in de Itunes top 30

door | mei 1, 23:05 | Kunst en Cultuur

Deze week ziet de Itunes top 30 drie nieuwe nummers binnenkomen. Daarnaast komt er een oude bekende opnieuw de lijst binnen. De eerste nieuwe binnenkomer staat op nummer 26. Op die plek komt Georgory Porter binnen met het nummerLiquid Spirit. 

Op nummer 24 komt een Nederlandse boyband, Mainstreet, de Itunes binnen met het nummer Ticket To The Moon. Vijf plekken hoger komt de Nederlandse zangeres Eva Simons de Itunes binnen. Met het nummer Policeman staat de zangers deze week op nummer 19.

Wellicht dankzij Koningsdag staat Nielson opnieuw in de Itunes top 30. Zijn single Sexy Als Ik Dans zong hij tijdens Koningsdag live voor de koninklijke familie. Dit heeft er voor gezorgd dat Nielson na 22 weken opnieuw een plek weet te veroveren. 

Het succesvolle duo Mark Ronson & Bruno Mars zakken twee plekken. Het nummer Uptown Funk komt deze week uit op nummer 15. Een forse daling voor Jeroen van Koningsbrugge. Vorige week stond zijn single Wit Licht nog op nummer 2, deze week zakt hij naar nummer 10.

Het nummer King van Years & Years stijgt deze week juist. In de dertiende week stijgt het nummer van 12 naar 7. Ook Omi kruipt langzaam weer naar de top 3. Zijn Cheerleader staat deze week op nummer 4. Ook winst voor Major Lazer & MO & dj Snake. Hun single Lean On stijgt deze week naar nummer 3.

Wiz Khalifa & Charlie Puth stijgen ook een plek. Stonden zij met See You Again vorige week nog op nummer 2, deze week staan ze op nummer 2. De nummer 1 is net als vorige week Parijs van Kenny B. De zanger staat met Parijs nu al vijf weken in de Itunes top 30.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)