Penoza start met vierde seizoen in september

11-06-2015

De populaire dramaserie Penoza van de KRO is vanaf zondag 6 september terug op NPO 3. Dat heeft de KRO vandaag bekend gemaakt. Carmen heeft, nadat ze is neergeschoten, lange tijd in coma gelegen. Haar herstel gaat langzaam maar gestaag.

Ze heeft last van black-outs en haar hand wil niet goed functioneren. Na haar revalidatie wordt ze overgebracht naar de gevangenis, in afwachting van haar proces dat het OM voorbereidt.

In de gevangenis krijgt ze bezoek van Justine de Heer, officier van justitie, die niets liever wil dan Carmen voorgoed achter de tralies zien. Maar er woedt een bende oorlog in de stad, waar de Mexicanen bij betrokken zijn. Carmen kent die Mexicanen en Justine vraagt haar te infiltreren. Maar Carmen weigert. Aan het thuisfront heeft intussen iedereen de draad weer opgepakt.

Natalie en Storm zijn samen een hip restaurant begonnen. Lucien studeert communicatiewetenschappen en valt opvallend goed bij de meisjes. John zorgt voor zijn zoon Koen en natuurlijk ook voor Boris, waar het niet zo goed mee gaat. Hij blowt veel en zoekt fanatiek naar de dader van de aanslag op zijn moeder. John heeft weinig grip meer op hem en maakt zich zorgen.

De cast van Penoza IV bestaat onder andere uit Monic Hendrickx, Loek Peters, Gijs Naber, Raymond Thiry, Eric Corton, Sigrid ten Napel, Marcel Musters en Peter Blok. Daarnaast spelen ook Barry Atsma en Jacob Derwig een rol in het vijfde seizoen van de populaire KRO-serie Penoza.

Dit jaar is Penoza niet alleen op tv, maar kunnen fans/kijkers ook de personages volgen via app en website. Door de app te downloaden sluit je je aan bij het netwerk en speel je door middel van opdrachten exclusief materiaal vrij. Hiermee loop je als echte fan voor op de rest van de kijkers. Ook via de website kun je je helemaal onderdompelen in deze spannende onderwereld.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk