Winkans van Duncan Laurence is 45 procent

18-05-2019

TEL AVIV - Duncan Laurence is met 45 procent winkans topfavoriet van het 64e Eurovisiesongfestival in Tel Aviv. De Australische zangeres Kate Miller-Heidke staat met haar lied Zero Gravity op de tweede plaats van de bookmakers met een winkans van 12 procent. Luca Hänni van Zwitserland staat met 10 procent winkans op de derde plaats met zijn Dirty Dancin'-lied She Got Me.

Duncan Laurence begint zaterdagavond dus als topfavoriet van de wedkantoren aan het songfestival. "Dat zegt niet alles, maar het is voor Nederland weleens anders geweest de afgelopen 44 jaar", zei commentator Jan Smit bij aanvang van de finale. Cornald Maas: "Laten we hopen dat de droom van Duncan Laurence verwezenlijkt gaat worden."

De 25-jarige Duncan Laurence komt zaterdagavond tijdens de grote finale als twaalfde in actie. Zwitserland is pas als 24e aan de beurt, Australië komt daarna als 25e voor de laatste act van Spanje. Pas na middernacht wordt de uitslag verwacht en weten we of Teach-In na al die jaren een opvolger krijgt.

 © 2019 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN