Meisje ontkomt aan belager, politie stelt onderzoek in

11-03-2016

Oostrum - De politie heeft een onderzoek ingesteld nadat een 17-jarige meisje afgelopen maandag is aangesproken door een onbekende man die haar vermoedelijk in een auto wilde duwen.

Het meisje fietste rond 08.00 uur maandag over een zandpad langs het spoor op de Ooster Thienweg toen een man haar de weg vroeg. De man pakte vervolgens het meisje vast en probeerde haar in een auto te duwen. Er ontstond een worsteling en het lukte het meisje om zich los te rukken en vervolgens weg te rennen. De man is vervolgens weggereden.

De politie is op zoek naar de man, en naar getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien. Volgens het slachtoffer gaat het om een blanke man, normaal postuur, ongeveer 1.70 meter lang, sprak Nederlands, tussen de 40 en 50 jaar oud, droeg een grijze trui met capuchon, droeg geen jas en had een bril met donker montuur. De politie heeft de man niet meer aangetroffen en er is een onderzoek opgestart. Het meisje is niet gewond geraakt. Tips kunnen worden doorgegeven via 09008844.
2016041430

Bron: Politie