Nieuwe informatie moeder vondeling Den Haag

12-04-2016

In Opsporing Verzocht wordt vanavond opnieuw een beroep op het publiek gedaan om de ouders van een Haags vondelingetje te vinden.

In de nacht van 8 september hoorde een ouder echtpaar aan de Larensestraat getik op hun huiskamerraam. Toen ze de voordeur opendeden om te kijken wat er aan de hand was, lag er een pasgeboren meisje op de stoep. Gezond en netjes aangekleed, met een briefje van – naar het lijkt – een wanhopige moeder.

De afgelopen maanden heeft de Haagse politie veel onderzoek verricht om de ouders van het kindje op te sporen. Morgenavond wordt meer bekend gemaakt over de inhoud van het briefje dat de moeder van het meisje achterliet en worden bewakingsbeelden getoond van een persoon die rond die tijd in de Larensestraat fietste. Kan diegene meer over de baby vertellen?

Daarnaast aandacht voor de massale vechtpartij afgelopen donderdag tussen de motorbendes Mongols en Hells Angels in Rotterdam. Daarbij werd voor een hotel aan de Energieweg geschoten en gingen mensen elkaar met messen en hamers te lijf. De zaak wordt hoog opgenomen, mede omdat tientallen onschuldige getuigen daar doodsangsten uitstonden.

Verder worden bewakingsbeelden getoond van een man die in Den Haag een vrouw seksueel heeft lastiggevallen. De politie hoopt dat kijkers ook hier snel voor een doorbraak zorgen. Zo werd afgelopen week binnen twee dagen na de uitzending -door tips van het publiek- de vermoedelijke dader aangehouden van een ernstige zedenzaak in Amsterdam, waar eind januari drie vrouwen werden verkracht.

bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)