'Slachtoffer schooldirecteur vaker misbruikt'

21-03-2018

DEN HAAG (ANP) - Het dertienjarige meisje met wie de ex-directeur van een basisschool in Alphen aan den Rijn, Khalid T., afgelopen zomer ontucht zou hebben gepleegd, is mogelijk slachtoffer van nog een man. Het meisje zou in de zomer korte tijd op een sekssite hebben gestaan en in die periode met T. en nog een man hebben afgesproken.

Het meisje zou naar aanleiding van haar advertentie met vijftien mannen gemaild hebben en daarna met twee hebben afgesproken. Het onderzoek naar die andere man loopt nog, laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie weten. Het is niet duidelijk of de man is opgepakt. T. moet donderdag voor de rechter verschijnen in deze zaak.

De 33-jarige T., ex-directeur van de Alphense islamitische basisschool 'An Noer' en voormalig PvdA-gemeenteraadslid in Gouda, zou met het meisje naar een hotelkamer zijn gegaan. Dat ontkent hij niet, maar hij zegt dat hij geen idee had dat zij zo jong was. Ook ontkent hij ontucht met haar te hebben gepleegd, bleek tijdens een niet-inhoudelijke zitting afgelopen januari in de rechtbank in Den Haag. Hij zou op zoek zijn geweest naar een serieuze relatie.

© 2018 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN