Weer ‘goed beeld’ op iets drukkere zondag op de Bazaar

door | sep 6, 20:09

BEVERWIJK (ANP) – Ook op de normaal gesproken iets drukkere zondag zijn coronamaatregelen goed nageleefd op de Bazaar in Beverwijk, zegt een woordvoerster van de organisatie. “Maatregelen lijken goed te werken, het beeld is goed.”

Afgelopen donderdag hoorde de Bazaar van de gemeente en de veiligheidsregio dat er groen licht was voor volledige openstelling. Dat bekende dat ook hal 30 zuid en de hallen 31 tot en met 33 open konden. Hal 30 noord was sinds vorige week zaterdag al open. De hallen waren bijna twee weken geleden op last van de Veiligheidsregio Kennemerland en de gemeente Beverwijk gesloten omdat het onmogelijk bleek 1,5 meter afstand te houden.

Bij de Bazaar was er zaterdag een gevoel van opluchting dat de boel weer volledig open kon. De Bazaar verhuurt ruimte aan ongeveer 12.000 ondernemers. De organisatie heeft twintig extra handhavers aangenomen die erop toezien dat de regels (eenrichtingsverkeer, mondkapjesplicht ) worden nageleefd. Veel winkeliers waren zondag ook bezig om te zorgen dat alles goed verloopt.

© 2020 ANP ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Bezig met laden

Schrijf u in...

Tafelgesprekken

Het Weer

Startmakkelijk.nl

Dagelijks nieuws en business  

Marketing

Alle marketing voor uw bedrijf 

Events

Alle opkomende evenementen 

Community

Vraag het de community