Collicare logistics investeert in Krone Trailers

06-05-2015

ColliCare Logistics B.V. in Nederland kondigt met trots een investering aan in tien nieuwe KRONE Profi Liner XL-trailers ter uitbreiding van de trailervloot van totaal 250 eenheden in Europa.
De eerste trailer is op 21 april in Oldenzaal opgeleverd.

Samen met leverancier KRONE is gekozen voor uitvoering met KRONE Telematics, waardoor het informatieproces met betrekking to gedrags- en onderhoudsmonitoring en vanzelfsprekend track&trace enorm wordt verbeterd.

De geografische positie kan 24/7 worden bepaald, de technische status is altijd up-to-date en daardoor kunnen klanten ten allen tijde worden geïnformeerd over de status van hun goederen. Tevens worden alle bestaande Nederlandse ColliCare trailers ook uitgerust met KRONE Telematics om de totale kwaliteit te waarborgen.
Deze zogenaamde Huckepack trailers kunnen ook via rails-shuttles op langere afstanden binnen Europa worden ingezet.

Met deze investering hebben wij weer stap gezet in kwaliteitsverbetering om verdere groei van ColliCare organisatie mogelijk te maken.

ColliCare Logistics Groep heeft momenteel een jaaromzet van 90 miljoen euro en 200 geëngageerde medewerkers verdeeld over acht kantoren Europa en vijf kantoren China en India. ColliCare Logistics ontwikkelt zich naast specialisme Nordics als middelgrote Europese logistieke dienstverlener.