Jessica Simpson opent wereldwijd boetieks

31-05-2015

NEW YORK - Jessica Simpson gaat in de hele wereld winkels openen die haar naam dragen. New York Daily News schrijft over de internationale ambities van de zangeres en actrice.

Jessica Simpson heeft al enkele jaren veel succes met haar eigen kleding- en accessoirelijn. Ze hoopt op wereldwijd succes, zeker door de internationale invloed van het bedrijf Sequential Brands dat onlangs een meerderheidsbelang in haar bedrijf nam.

De kledinglijn van Jessica is nu alleen online verkrijgbaar of in warenhuizen. Het is dus voor het eerst dat Jessica haar mode-imperium kan uitbreiden met boetieks. "Jessica heeft over de hele wereld covershoots gedaan. Iedereen weet wie ze is'', zegt de bron van de krant. ''De overname van haar bedrijf is erg belangrijk, want de mensen achter het moederbedrijf weten hoe ze haar merk internationaal kunnen lanceren."

Jessica runt haar bedrijf met haar moeder Tina en vader Joe. Haar bedrijf heeft een omzet van ongeveer een miljard dollar per jaar. De blondine zou 150 miljoen dollar bezitten.

(c) BuzzE 2015, alle rechten voorbehouden