Kelly Osbourne prijst tijd bij Fashion Police

13-03-2015

LOS ANGELES - Kelly Osbourne vertrok na een controverse plotseling bij het televisieprogramma Fashion Police, maar kijkt terug op een mooie tijd. Dat meldt ze in de CBS-talkshow The Talk.

"Het waren de beste vijf werkjaren van mijn leven. Ik ben erg dankbaar voor de ervaring", vertelt Osbourne in het programma waar ook haar moeder een van de presentatoren is. Ze stopte vorige maand als presentator van Fashion Police nadat een collega een racistische opmerking maakte. Ze zou naar verluidt bovendien al langer op slechte voet staan met een aantal collega's. Over de vorig jaar overleden collega Joan Rivers is ze wel positief: "Samenwerken met Joan Rivers voor vijf jaar was geweldig. Ik heb erg veel geleerd."

Osbourne denkt nog na over wat ze in de toekomst gaat doen. "Ik kijk uit naar mijn toekomst. Ik wil nieuwe dingen proberen." Het praatprogramma over mode, Fashion Police, keert eind deze maand terug op de Amerikaanse buis, maar producent E! Entertainment heeft nog niet aangegeven wie Osbourne gaat vervangen.

(c) BuzzE 2015, alle rechten voorbehouden