Ontwerper jurk Willemijn Verkaik: dit is totale gekte

door | feb 10, 07:02

Tommy Driessen, de ontwerper van zowel de rode loper outfit als podiumjurk van musicalster Willemijn Verkaik tijdens de 92ste editie van de Oscars, kan nog maar nauwelijks bevatten wat er allemaal is gebeurd. Zijn grootste droom is uitgekomen: een ster gekleed in een van zijn ontwerpen op het grootste podium ter wereld zien. “Crazy… crazy… ik kan niet anders zeggen,” laat hij aan BuzzE weten.

“Ik was vooraf natuurlijk bloednerveus, met name omdat ik hier thuis in Amsterdam zat en ik via via op de hoogte werd gehouden hoe Willemijn er uiteindelijk uitzag. Normaal gesproken wil je daar natuurlijk zelf bij zijn, maar dat was nu niet mogelijk. Dus ik heb het losgelaten en vertrouwen geschonken aan het team in Los Angeles, dat het perfect gedaan heeft,” aldus een dolgelukkige Tommy.

“Ik werk al 8 jaar met Willemijn, hoewel niet op vaste basis. Maar we kennen elkaar goed en ik weet exact wat ze wel of niet moet dragen. Toen bekend werd dat zij als een van de 10 Elsa’s mocht optreden tijdens de Oscars om het nummer Into The Unknown uit Frozen 2 te zingen, was er eigenlijk nog maar weinig tijd om haar outfits te regelen. We hebben zo snel mogelijk gewerkt binnen de richtlijnen die we vooraf van Disney kregen. Het was een monsterklus, die tot in de late uurtjes doorging, maar mijn team en ik hebben het geflikt. En als je dan je eigen creatie op zo’n groot podium ziet… ja, dat is wel echt te gek. Daar heb ik al die jaren zo keihard voor gewerkt.”

© 2020 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Bezig met laden

Tafelgesprekken

Het Weer

Startmakkelijk.nl

Dagelijks nieuws en business  

Marketing

Alle marketing voor uw bedrijf 

Events

Alle opkomende evenementen 

Community

Vraag het de community