• Start
  • Politiek
  • Geertruidenberg - Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt opnieuw aandacht aan een gewelddadige overval op een bejaarde man uit Geertruidenberg. Er zijn beelden van een verdachte. Al eerder werden de kijkers om hulp gevraagd met betrekking tot de

Geertruidenberg - Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt opnieuw aandacht aan een gewelddadige overval op een bejaarde man uit Geertruidenberg. Er zijn beelden van een verdachte. Al eerder werden de kijkers om hulp gevraagd met betrekking tot de

10-05-2015

NAARDEN (ANP) - Natuurmonumenten heeft Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren uitgeroepen tot Groenste Politicus van 2015. Naast Thieme waren ook Liesbeth van Tongeren (GroenLinks) en Ernest de Groot (Water Natuurlijk) finalekandidaten voor de titel in de verkiezing, die door Natuurmonumenten is georganiseerd.

Via www.groenstepoliticus.nl werden 26 politici voorgedragen op wie kon worden gestemd. De drie kandidaten met de meeste stemmen gingen door naar de finale zondagmorgen, live tijdens de uitzending van Vroege Vogels. In totaal zijn 6887 stemmen uitgebracht, waarvan Thieme er 2598 kreeg.

Volgens directeur Marc van den Tweel van Natuurmonumenten zet Thieme zich met hart en ziel in voor dierenwelzijn, natuurbehoud en het milieu.

(c) ANP 2015, alle rechten voorbehouden