100.000 aanmeldingen voor gratis Staatsloten

door | apr 11, 12:04

DEN HAAG (ANP) – Ruim 100.000 mensen hebben zich tot nog toe aangemeld voor de gratis speciale trekking van de Staatsloterij voor gedupeerde spelers. Dat meldde een woordvoerder van het kansspelbedrijf dinsdag aan het begin van de middag.

De speciale trekking op 27 mei is onderdeel van een deal die de Staatsloterij heeft gesloten met de Stichting Staatsloterijschadeclaim. De Staatsloterij vermeldde tussen 2000 en 2008 niet dat ook niet-verkochte loten aan trekkingen meededen. Daardoor konden prijzen vallen op loten die niet waren verkocht, waardoor de winkansen kleiner waren dan de consument dacht.

De deal werd maandag bekend en sindsdien stromen de aanmeldingen binnen. ,,Het zijn er meer dan verwacht”, laat de woordvoerder weten. Mensen kunnen al naar gelang hun bewijsstukken tot vier gratis loten krijgen. ,,Iemand is al op de proppen gekomen met een lot uit 2004.”

Degenen die zich aanmelden moesten bij de koninginnedagtrekking in 2008 ten minste achttien jaar oud zijn en een geldig e-mailadres hebben, waarmee ze hun aanmelding kunnen bevestigen.

© 2017 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Bezig met laden

Tafelgesprekken

Het Weer

Startmakkelijk.nl

Dagelijks nieuws en business  

Marketing

Alle marketing voor uw bedrijf 

Events

Alle opkomende evenementen 

Community

Vraag het de community