Campiday lanceert platform voor caravanbezitters

21-06-2015

Campiday heeft een online platform gelanceerd voor caravanbezitters. Het platform helpt houders van een caravan met het zoeken van een geschikte stallingsplaats in verschillende regio’s in Frankrijk. Het verzamelplatform biedt Nederlandse caravanbezitters de mogelijkheid om gericht een caravanstalling te zoeken op basis van locatie, beschikbaarheid en prijs.

Campiday is een nieuwe organisatie die zich richt op het toegankelijk maken van caravanstallingen voor de Nederlandse caravanbezitter. De bezitter ziet via het online platform direct welke opties een caravanstalling bevat en de extra services een lokale stallinghouder biedt. Via het platform kan direct een reservering geplaatst worden, waarna de caravanbezitter gegarandeerd is van een stallingsplek.

Wim Kingma, één van de oprichters van Campiday: ‘’Campiday is gericht op het in kaart brengen en toegankelijk maken van caravanstallingen in het buitenland. Door als tussenpartij te fungeren tussen caravanbezitters en stallinghouders, wordt een taalbariere weggenomen en kunnen beide partijen elkaar makkelijker vinden. Stallinghouders geven aan wat zij bieden en caravanbezitters zoeken een stalling die voldoet aan zijn of haar wensenpakket. Voor beide partijen geldt dus een win-winsituatie.’’

Het nieuwe online platform biedt op dit moment caravanstallingen aan in diverse regio’s in Frankrijk. Daarnaast is de organisatie hard bezig om de Spaanse en Italiaanse caravanstallingen in kaart te brengen. Het doel is om binnen enkele jaren alle stallingsplaatsen in Europa in kaart te brengen en deze toegankelijk te maken voor zowel Nederlandse als buitenlandse caravanbezitters.

Bron: presscenter.nl

Deel dit bericht met uw netwerk