Camping Mysteryland mag uitbreiden

door | feb 4, 16:02 | Recreatief

HAARLEMMERMEER – De Holy Ground Camping van dancefestival Mysteryland mag dit langer langer openblijven. Dit jaar mogen kamperende festivalbezoekers van vrijdag 26 tot en met maandag 29 augustus blijven.

”We zijn verheugd en trots met deze groei in aantal dagen. Het afgelopen jaar was de Holy Ground Camping tot en met zondag geopend. Dankzij de geweldige sfeer die de feestvierders afgelopen jaar hebben neergezet, mogen wij de camping dit jaar van de Gemeente Haarlemmermeer verder uitbreiden”, laat festivaldirecteur Paul Brouwer donderdag weten. ”We hebben er enorm veel zin in om de editie van afgelopen jaar te overtreffen.”

Vorig jaar waren alle campingplaatsen binnen twee uur uitverkocht. Op de website van Mysteryland begint donderdag de voorinschrijving. De reguliere kaartverkoop begint donderdag 31 maart.

Mysteryland begon in 1993 en is het langstlopende dancefestival ter wereld. Het elektronische muziekfestival introduceerde vorig jaar een meerdaagse editie met camping op het voormalige Floriadeterrein in Haarlemmermeer.

 © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Loading