Domeinmatch.nl veilt uitzonderlijke travel domeinnamen

02-06-2015

Op dinsdag 1 september 2015 om 16:00 begint op Domeinmatch.nl de grootste travel domeinnamen veiling ooit gehouden. Tijdens deze veiling worden domeinnamen als Ibiza.nl, portugal.nl, kreta.nl, schotland.nl, kos.nl, rusland.nl, tenerife.nl, antalya.nl en honderden andere domeinnamen die met vakanties, reizen, vliegtickets, hotels, weekendjes weg, campings en vakantiehuizen te maken hebben geveild. Deze veiling wordt een van de laatste kansen voor bedrijven om travel domeinnamen van deze kwaliteit te kunnen bemachtigen.

7 dagen de tijd om biedingen uit te brengen

Alle domeinnamen in de veilinglijst worden los geveild. Potentiële kopers hebben de mogelijkheid om 7 dagen lang biedingen uit te brengen op de domeinnamen, waarbij de hoogste bieder de veiling wint, mits de minimum verkoopprijs is bereikt.

De waarde van de te veilen domeinnamen variëren van honderd euro tot aan vele duizenden euro’s per stuk. Een van de kostbaarste domeinnamen in de veiling is Kreta.nl, die een schattingsprijs heeft van tussen de EUR 50.000,- en EUR 100.000,- exclusief btw.

Bron: Nieuwsbank

Deel dit bericht met uw netwerk