Intertoys.nl verkoopt speelgoed andere winkels

door | okt 25, 20:10 | Recreatief

AMSTERDAM (ANP) – Andere speelgoedwinkels kunnen hun speelgoed voortaan verkopen via Intertoys.nl. De keten van winkelconcern Blokker Holding stelt zijn webshop open om zo een groter assortiment te kunnen aanbieden. Klanten betalen gewoon aan Intertoys, dat het geld doorspeelt aan de externe aanbieder. Die verstuurt de bestelde producten dan naar de klant.

In eerste instantie bieden vijftien externe speelgoedverkopers hun waren te koop aan via Intertoys.nl. Het bedrijf verwacht dat dat aantal in een later stadium verder groeit en zegt dat er veel belangstelling voor de samenwerking is.

Met de stap wil Intertoys.nl meer klanten trekken. Nieuw is de strategie niet voor onlinewinkels. Huishoudwinkel Blokker, Bol.com en Amazon.com werken al met een vergelijkbaar model.

Overigens wordt Intertoys door Blokker Holding van de hand gedaan. Eerder deze maand maakte het moederbedrijf van Intertoys bekend de speelgoedwinkels aan Alteri Investors te verkopen. Die overname wordt naar verwachting eind november afgerond.

© 2017 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Loading