K3 straks ook als Playmobil?

19-12-2015

Vrijdag 18 december 2015 is een bijzondere dag voor de meiden van K3. Klaasje, Marthe en Hanne hebben vandaag hun allereerste album 10.000 luchtballonnen is nu officieel verkrijgbaar in Nederland. In België is het nieuwe album al een enorm succes.

Dit succes van K3 is ook binnengekomen bij Playmobil. De makers van dit populaire speelgoed kwamen vrijdag met een bijzonder bericht op hun Facebookpagina.

Zij zien het wel zitten om van K3 plastic poppetjes te gaan maken. Bij minimaal 50.000 likes op het bericht op Facebook gaat Playmobil over tot productie van K3 in Playmobil poppetjes. Momenteel hebben al meer dan 1600 mensen de foto geliked. Dat zullen er de komende dagen wellicht alleen maar meer gaan worden.

Er is al een foto geplaatst hoe K3 eruit zal zien als dit plan er daadwerkelijk gaat komen. Het succes van K3 is ongekend. De marketing achter K3 draait op volle toeren. Na het album is er nu ook al het nieuwe K3 regenboogjurkje verkrijgbaar.

Daarnaast zullen er ongetwijfeld meer K3 artikelen gaan verschijnen. Schooltassen, broodtrommels, drinkbeters, schoolspullen, spellen, puzzels en natuurlijk tienerpoppen. Alles zal binnenkort verkrijgbaar zijn van de nieuwe K3. Na hun overwinning hebben Klaasje, Marthe en Hanne nu hun allereerste album uitgebracht. Dit zal in Nederland ook zeker goed verkopen. De nieuwe meiden zijn ontzettend populair, mede dankzij hun voorgangers, Karen, Kristel en Josje.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk