Komende zondag horrorvakanties in Red mijn vakantie

19-08-2015

Rob Geus en Thijs Zeeman zijn terug om wanhopige vakantiegangers te helpen in Red mijn vakantie.

In dit achtste seizoen gaan Rob en Thijs langs bij gedupeerde reizigers in Turkije, België, Spanje en Hongarije, om hun vakantie te redden. Red mijn vakantie is vanaf komende zondag om 21.30 uur te zien bij SBS6.

In de eerste aflevering is te zien hoe vier jonge vrouwen uit Brabant een welverdiende strandvakantie in Spanje hebben geboekt met uitzicht op zee. Bij aankomst dreigt de geplande zonnige vakantie compleet in het water te vallen, als ze ondergebracht worden in een oude accommodatie in een achterbuurt. De keuken is zo goor dat ze niet durven te koken, waarop de jonge vrouwen geen andere oplossing zien dan uit eten te gaan, ook al kunnen ze zich dit niet permitteren. De reisorganisatie denkt een oplossing te hebben: minder drinken tijdens het uitgaan, zodat je geld bespaart voor het kopen van eten. Rob Geus schiet de meiden te hulp om een echte oplossing te vinden.

Thijs Zeeman komt in actie om de vakantie te redden van een gezin dat dacht een ultra-luxe appartementencomplex geboekt te hebben. De beloofde voorzieningen ontbreken echter bij aankomst en van luxe is geen sprake. Het jongste kind heeft suikerziekte en moet daarom veelzijdig eten. Dit blijkt onmogelijk, wat een gevaarlijke situatie oplevert. De hotelmanager heeft hier maling aan en is zijn gasten liever kwijt dan rijk. Als hij probeert zijn gasten weg te pesten, grijpt Thijs in en helpt hij de familie uit de brand.

Red mijn vakantie vanaf zondag 23 augustus om 21.30 uur bij SBS6

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk