Landal wil vakantiegangers gewoon ontvangen in Julianadorp

14-12-2015

Ondanks de alles verwoestende brand afgelopen zaterdagavond in het hoofdgebouw van Landal Beach Resort Ooghduyne, wil Landal toch alle gasten blijven ontvangen deze kerstperiode. In het Noord-Hollandse Julianadorp. Alle centrale voorzieningen van het park zijn in de vlammenzee verloren gegaan, zoals de receptie, de bowlingbaan, restaurant, binnenspeelplaats, zwembad en de fietsverhuur. Het gebouw is hierbij volledig ingestort, waarbij alleen de deels gesmolten glijbaan overeind is gebleven.

Voor de verloren voorzieningen wil Landal alternatieven regelen voor de bezoekers, zodat ze gewoon op het park kunnen verblijven de komende tijd. Zo wil Landal een fietsverhuur inhuren en de receptie huisvesten in een ander restaurantgebouw op het park. Voor het zwembad is nog niks geregeld, maar wil landal een alternatief in de regio vinden. Omboeken naar andere parken is niet iets wat Landal standaard wil aanbieden, omdat het verblijf gewoon mogelijk is en het in de andere parken ook druk is.

De wederopbouw van alle voorzieningen zal maanden in beslag nemen. Het park telt in totaal 284 villa’s en vijftig appartementen. 

Door Annelien Bosbooml; foto: ANP; Bron: Telegraaf

Deel dit bericht met uw netwerk