Mysteryland gaat op tweedaags avontuur

29-08-2015

HAARLEMMERMEER (ANP) - Bezoekers van Mysteryland kunnen dit weekend twee keer zo lang feesten als voorgaande jaren. Voor het eerst duurt het dancefestival op het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer namelijk twee dagen. Naast optredens van onder anderen Martin Garrix, Nicky Romero, Chris Liebing, Dave Clarke, The Flexican & Sef, Alesso en Joris Voorn is er weer een uitgebreid kunst- en cultuurprogramma. Verder doet de Jeugd van Tegenwoordig het evenement aan, ter ere van hun tienjarig bestaan.

De festivalgangers kunnen hun tentje voor een paar uurtjes slaap opzetten op de camping naast het terrein. Organisator ID&T liet eerder weten dat het muziekaanbod dit jaar breder is dan voorgaande edities. Van house tot techno en van wereldmuziek tot hardstyle op de meer dan veertig podia.

Door meerdaags te gaan, komt de organisatie tegemoet aan de wens van de bezoekers. Eerdere meerdaagse edities van het festival vonden plaats in Chili en in de Verenigde Staten. Mysteryland bestaat sinds 1993 en is daarmee het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld.

(c) ANP 2015, alle rechten voorbehouden