Nieuwe K3’tjes vervangen voorgangers in Plopsa

15-06-2016

De nieuwe K3’tjes Marthe, Klaasje en Hanne hebben hun voorgangers Josje, Kristel en Karen nu ook vervangen in Plopsa Indoor Hasselt. Plopsa Indoor Hasselt behoort tot de Plopsa-groep, waar ook de parken Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden en Holiday Park bij horen.

In Plopsa Indoor Hasselt zijn de attracties De K3-brandweermolen, De K3-zweefmolen en Het K3-verkeerspark, waarvan Josje, Kristel en Karen voorheen de gezichten van waren. De oud-K3’tjes zijn inmiddels vervangen door de nieuwe K3’tjes, die afgelopen november het K3-stokje overnamen.

“Hanne, Marthe en Klaasje kleuren voortaan de K3-attracties van Plopsa Indoor Hasselt”, laat de Plopsa-groep woensdag op Facebook weten. De attracties in Plopsa Indoor Hasselt gaan na de verbouwing binnenkort weer open. “Kom jij de vernieuwde attracties binnenkort ook ontdekken?”

Plopsa Indoor Hasselt is het allereerste overdekte themapark in België, dat gelegen is naast de Ethias Arena en Grenslandhallen in Hasselt. Het pretpark is ongeveer 9000 m² groot en werd in 2011 door 325.000 mensen bezocht. Plopsaland De Panne is het populairste themapark van de Plopsa-groep.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)