Stormloop op 'pandatickets' blijft nog uit

29-05-2017

RHENEN (ANP) - De verwachte stormloop op kaartjes om de reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark te kunnen zien, blijft nog uit. In juni, juli en augustus zijn er voor elke dag nog ruim voldoende tickets beschikbaar. Het reserveringssysteem voor de dierentuin geeft aan dat het alle dagen 'rustig' is.

Xing Ya (mannetje) en Wu Wen (vrouwtje) zijn vanaf woensdag voor het publiek te zien in het speciaal voor de beren gebouwde Pandasia. Vanaf die dag zijn kaartjes voor de dierentuin ook alleen nog vooraf en online te bestellen. Daarvoor is gekozen om de verwachte grote drukte in goede banen te kunnen leiden. Ouwehands laat maximaal 10.000 bezoekers per dag toe.

De Rhenense dierentuin is vanaf komende donderdag tot en met zondag wel vol. Maar dat komt omdat Ouwehands die dagen vooraf heeft gereserveerd voor abonnementhouders en winnaars van een loterij. Een woordvoerster van de dierentuin zei maandag dat het aantal reserveringen toeneemt. ,,De meeste mensen bedenken pas kort van tevoren dat ze naar de dierentuin willen'', zei zij.

 © 2017 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN