SUP Away breidt zich uit naar Sneek

02-05-2017

Sneek - Na SUP Away Grou is het sinds vandaag ook mogelijk om  te suppen in Sneek. Voor een ieder die wil leren suppen (stand-up paddling), toertochten maken, pilates op de sup, kinder/ vrijgezellen/ bedrijfsfeestje vieren of een compleet arrangement boeken is SupClub Sneek de plek.

Stand up paddling, suppen, jezelf staand op een surfboard voortbewegen door middel van een peddel: Het is de snelst groeiende watersport van dit moment en geschikt voor jong en oud. De enigste benodigdheden zijn een supboard, peddel en een leash voor de veiligheid. Je kan overal suppen waar je wilt, op een meer, in de grachten, natuurgebieden of op zee. Het is eenvoudig te leren en uiterst gezond voor je lichaam, doordat het een volledige lichaamswork-out is. Je traint o.a. je core, schouders, benen, je volledige rug maar ook je balans. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de ontspanning, want met rustig suppen  eventueel gecombineerd met sociaal contact op mooie plaatsen raak je de dagelijkse stress vaak al snel kwijt. 

Wil je dit ook eens proberen, neem dan snel contact op met ons via onze website www.supawaysneek.nl , onze facebook pagina SupClub Sneek of stuur ons eenmail via info@supawaysneek.nl

Bron: SUP Away Sneek