Vakantiebeurs komt met hal voor singles

09-01-2016

Volgende week gaat in de Utrechtse Jaarbeurs de Vakantiebeurs van start, die dit keer inspeelt op de alleenstaande reiziger. Nederland telt op dit moment namelijk zo’n 2,8 miljoen vrijgezellen, waarvoor er een speciale hal is ingericht genaamd ‘Vakantiebeurs goes solo’. Hier kunnen mensen die alleen op reis willen informatie inwinnen bij single-vriendelijke reisorganisaties en eventueel ook op zoek gaan naar reisgenoten voor een geboekte reis. Volgens de organisatoren wordt alleen op reis gaan namelijk steeds populairder.

Op de Vakantiebeurs kunnen ook alle andere mensen uiteraard nog steeds informatie inwinnen over hun vakantie. Dit jaar is Noord-Engeland ‘gastland’ en een nieuwe bestemming op de beurs. Andere nieuwe bestemmingen zijn Montenegro, Colorado, Wales en Gambia.

De Vakantiebeurs is van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari, waarvoor de NS op zaterdag 16 januari zelfs twee extra treinen in zal zetten. Vorig jaar kwamen er rond de 117.000 bezoekers op het grootste jaarlijkse evenement op vakantiegebied af. 

Door Annelien Bosboom; foto: ANP; bron: nu.nl

Deel dit bericht met uw netwerk