Volop entertainment op Huishoudbeurs

door | feb 16, 19:02

AMSTERDAM – Naast de tienduizenden (huis)vrouwen en -mannen komen er ook tientallen Nederlandse artiesten naar de Huishoudbeurs. Elke dag kunnen de bezoekers diverse optredens bekijken, live radio- en televisieshows bijwonen en bekende schrijvers ontmoeten en hun boeken laten signeren.

Voor het muzikale entertainment zorgen onder meer Pearl Joan, O’G3NE, Yes-R, Dean Saunders, Vinzzent, Thomas Berge, Sieneke en Arno Colenbrander. Ook Roy Donders, Gebroeders Ko, Jannes, Lange Frans en Dave Dekker verzorgen een optreden.

Radio- en televisieprogramma’s van Omroep Max zullen tijdens de beurs live vanuit de RAI worden uitgezonden. Ron Brandsteder presenteert Ron’s RadioShow, Tineke de Nooij ontvangt gasten in de TinekeShow en Martine van Os en Sybrand Niessen gaan met Tijd voor Max live op NPO1. Hallo Nederland met Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel zal ook live vanaf de beurs op NPO2 te zien zijn.

Fans van Fajah Lourens kunnen voor een meet & greet met de schrijfster van Killerbody terecht in het Happy&Healthy paviljoen. De fitgirl gaat haar boeken signeren, evenals kookboekenschrijfster Jet van Nieuwkerk.

© 2017 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Bezig met laden

Tafelgesprekken

Het Weer

Startmakkelijk.nl

Dagelijks nieuws en business  

Marketing

Alle marketing voor uw bedrijf 

Events

Alle opkomende evenementen 

Community

Vraag het de community