Avatar 5 in de maak

30-04-2015

Avatar het grandioze succes van 2009 verpulverde verschillende records, zoals het record op de meest opgebrachte film met 2,7 miljard. Dus het is niet gek dat James Cameron de regisseur een vervolg wou op de film. Nu is het al een hele tijd bekend dat er een deel twee komt. Sterker nog ze zijn ook al bezig met deel 3 en 4. Maar het is nu ook bekend geworden dat er ook een deel vijf komt van de populaire film.

De film die gaat over Jake Sully, Jake Sully is een gehandicapte oorlogsveteraan die onvrijllig naar een planeet wordt gestuurd om deze te voorzien van mensen.

Afgelopen januari bleek nog dat de vervolgen allemaal met een jaar uitgesteld werden, zodat Cameron meer tijd had om aan de scenario’s te werken. Dus nu komt er nog een scenario bij. Het zou ook zo kunnen zijn dat hij op nieuwe film technieken wacht om de films nog mooier te maken.

Toen Avatar uitkwam explodeerde het aantal 3D films. Dit effect wil James Cameron nog een keer creëren en is dus nu waarschijnlijk aan het experimenteren met HFR. HFR staat voor High frame rate en daar word mee bedoeld dat er meer beelden per secondes worden getoond. Zo ziet alles er vloeiender uit dan met de normale frame rate van 23,97 FPS.

De film is dus nog voorlopig nog niet te zien in de bioscoop

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)