BN’ers genieten van Koningsdag

door | apr 27, 14:04 | Showbizz

AMSTERDAM – Veel bekende Nederlanders zitten maandagochtend achter de buis om naar de eerste Koningsdag ‘nieuwe stijl’ in Dordrecht te kijken. Er wordt dan ook volop over getwitterd.

Fred van Leer stopt zijn bewondering voor koningin Máxima niet onder stoelen of banken. “Ik kan er niets aan doen maar ik hou toch echt van Maxima ! #wereldwijf”, aldus de stylist. Babette van Veen sluit zich bij Van Leer aan. “Als Maxima nou een boek zou schrijven over hoe ze dat prachtige figuur onderhoudt, ik zou het onmiddellijk kopen…”, twittert ze. “Corrigerend ondergoed of niet, de vrouw is in shape als een dolle #Maxima.”

Maik de Boer heeft ook naar de televisie gekeken. “Vette shit het entree van onze koning en zijn gevolg met fokker vliegtuigen!” Coen Swijnenberg laat via Twitter weten dat hij het programma in Dordrecht wat aan de saaie kant vindt. “Koningsdag in Dordrecht is niet om doorheen te komen. Gaap! (Het hoofd van Maxima verraadt dat ze toch liever koekhapt dan dit…).”

Vondelpark

Niet alle BN’ers kijken naar Koningsdag. Nicolette van Dam is op Koningsdag in het Vondelpark in Amsterdam te vinden. Samen met haar dochter struint ze langs de kleedjes waar mensen spulletjes proberen te verkopen, laat ze weten via Instagram. Doutzen Kroes vermaakt zich ook met haar zoontje. Op Instagram deelt het topmodel een kiekje met zoonlief Phyllon, ze hebben allebei een oranje pruik op.

Xander de Buisonjé en Wolter Kroes zitten allebei bij een kleedje. Ze proberen spullen te verkopen, laten ze op Twitter weten. Georgina Verbaan en haar dochter hopen ook wat op te halen, maar dat lijkt nog niet echt te lukken. “Waarom wil niemand mijn speelgoed kopen mama?”, schrijft de actrice bij een foto van haar dochter naast haar koopwaar.

(c) BuzzE 2015, alle rechten voorbehouden
Loading