Carlo Boszhard alleen op de zondagmiddag

06-05-2015

Hilversum - Het vrolijke duo Carlo Boszhard en Irene Moors stoppen binnenkort met Life 4 You. Na 15 jaar stopt het programma op de zondagmiddag met dit duo. Op zondag 31 mei 2015 zal het duo voor het allerlaatst samen te zien zijn bij Life 4 You.

Volgens Albert Verlinde, van RTL Boulevard, zal Carlo alleen verder gaan met een zondagmiddag programma. De zondagmiddag is vooral voor adverteerders een belangrijk moment. Het lifestyle programma zal in een andere vorm verder gaan.

Zowel RTL als Carlo willen dit nieuws nog niet bevestigen of ontkennen. Mocht Carlo inderdaad alleen verder gaan dan is dat voor het eerst in de 15 jaar dat hij alleen te zien is op de zondagmiddag. Op 19 april 2015 leek het op alsof Carlo ook alleen Life 4 You zou presenteren. Irene was tijdens de repetities onderuit gegaan. Gelukkig wist Carlo net op tijd de hulp in te roepen van Loretta Schrijver.

De camera’s zullen aanstaande zondag vol op Carlo gericht zijn. Wellicht gaat de presentator dan meer bekend maken over dit nieuws. Hoe Irene hier over denkt is op dit moment ook nog niet bekend.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)