Carlo Boszhard wil alleen door op zondagmiddag

26-05-2015

Carlo Boszhard en Irene Moors waren maandagavond te gast bij Humberto Tan in RTL Late Night. Speciaal voor Carlo en Irene had Humberto De Kast ‘afgestoft en binnengehaald’. De Kast is een oud spel in het zondagmiddagprogramma van Carlo en Irene waarin iemand uit het publiek vijf dingen uit De Kast mocht halen waar tv-kok Rudolph van Veen vervolgens wat van ging maken.

Om terug te kijken op de afgelopen 15 jaar had Humberto De Kast laten vullen met objecten die te maken hebben met de afgelopen 15 jaar en de toekomst. Nadat Carlo en Irene een paar objecten hadden uitgekozen koos Humberto een object uit, de lege agenda, die verwees naar Irene die eerder had al aangegeven uit te kijken naar haar vrije zondagmiddagen.

“De volgende item wilde ik gewoon even pakken en dat is die lege agenda die daar staat, want die is met name voor jou Irene denk ik dan, in eerste instantie”, aldus de talkshowhost. Humberto vervolgt: “Althans dat is 100% misschien, want jij gaat door op de zondag heb je aangegeven”, zegt de presentator tegen Carlo, waarvan de geruchten gaan dat hij door gaat.

“Dat heb ik niet aangegeven”, zegt Carlo. “Dat is conclusie op conclusie”, voegt Irene er aan toe. Carlo vervolgt: “Er zijn gespreken, over zondag. RTL heeft daar natuurlijk een prachtig tijdstip.” Waarop Humberto zegt: “Dus jij gaat door op zondag.” Daarop antwoord Carlo: “Dat zou kunnen. Maar daar wordt over gesproken maar er is niets definitief.”

Op de vraag van Humberto of Carlo het wel zou winnen antwoord hij: “Ik zou het wel willen ja. Ik zie wel mogelijkheden.” Humberto voegt er aan toe: “Zou RTL het willen?” Waarop Carlo antwoord: “Ik hoop het dat ze het willen.” Humberto probeert nog één keer wat uit Carlo te krijgen en trekt de conclusie: “Dus jij gaat door.” Maar daar antwoord Carlo op: “Als zij mij daarvoor vragen officieel.”

Irene geeft vervolgens uitleg: “Ik moet het wel eventjes uitleggen want het is raar, hoezo zou hij eventueel ergens doorgaan en dat was toch niet de bedoeling. De bedoeling was dat wij een doorstart zouden maken in een ander project. Daar is nu nog even geen ruimte voor binnen RTL vanwege alle successen en iedereen die bij deze zender hoort”, aldus Irene.

De presentatrice vervolgt: “Dat is even geparkeerd. Ik denk ook dat het wel goed is dat wij het even niet samen doen en als wij terug komen vinden mensen het weer zo gezellig. Het is het einde van de zondagmiddag maar niet voor Carlo en Irene. Wij zijn echt nog wel van plan om met een nieuw project terug te komen.” Aankomende zondag is de laatste aflevering van Life 4 You.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)