De ‘nieuwe’ zondagmiddag van RTL 4

06-06-2015

Vorige week zondag was de laatste aflevering van Carlo & Irene: Life 4 You. Met 1.214.000 kijkers namen Carlo Boszhard en Irene Moors samen afscheid van hun zondagmiddag gevoel. Nu het programma gestopt is, is het tijd voor een ‘nieuwe’ zondagmiddag.

In plaats van Life 4 You, zendt RTL 4 zondagmiddag vanaf 17.25 uur een herhaling uit van Echt Waar?! Dit programma was zaterdagavond, 23 mei, voor het laatst te zien. De laatste aflevering van Echt Waar?! werd toen bekeken door 1.758.000 kijkers.

Direct na het nieuws van 18.00 uur gaat Echt Waar?! verder waar het om 18.00 uur gestopt is. In Echt Waar?! proberen Ruben van der Meer en Tijl Beckand het publiek te overtuigen van hun versie van de waarheid. Dit alles wordt gepresenteerd door Jamaï Loman. 

Nadat Echt Waar?! rond 18.30 uur is afgelopen, gaat er een ander programma van start. De spelshow van Paul de Leeuw, Het zijn net mensen, wordt dan uitgezonden. Teamcaptains Richard Groenendijk en Marc-Marie Huijbregts krijgen verschillende vragen over de natuur. Samen met een gast moeten zij die dan beantwoorden.

Niet alleen Richard en Marc-Marie hebben een rol in deze spelshow. Ook boswachter Arjan Postma heeft een rol, hij geeft soms uitleg op de antwoorden. Dankzij dit programma is deze boswachter ook te zien in een ander RTL 4 programma, Wie overleeft Nederland? dat iedere woensdagavond om 21.30 uur te zien is.

De eerste aflevering van Het zijn net mensen, werd bekeken door 1.064.000 kijkers. Naar de laatste aflevering, op 6 juni 2014, keken 804.000 mensen. De komende zondagen staan in het teken van spelshows. Hoe het zal gaan scoren zal maandag duidelijk worden, als de kijkcijfers bekend gemaakt worden.

Echt Waar?! is iedere zondag vanaf 17.25 uur te zien bij RTL 4.
Het zijn net mensen is iedere zondag vanaf 18.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk