• Start
  • Showbizz
  • Dertig BN’ers geven kijkje in de keuken in Wie Doet De Afwas?

Dertig BN’ers geven kijkje in de keuken in Wie Doet De Afwas?

23-06-2015

In het RTL4-programma Wie Doet De Afwas?, dat de zomerstop van GTST opvult, geven maar liefst dertig Bekende Nederlanders een kijkje in hun keuken. Een groep van vier kandidaten, die een week lang een team vormen, wordt geblinddoekt bij de BN’er thuis afgeleverd om te gaan dineren.

Ze hebben dus geen idee bij wie ze aan tafel zitten. Door middel van de voorgeschotelde gerechten met persoonlijke clues daarin verwerkt en de hints die zich in het huis bevinden, moeten ze raden bij welke BN’er ze te gast zijn. Als het ze niet lukt moeten ze de enorme berg vaat wegwerken.

Als het ze wel lukt om de mystery chef te ontmaskeren dan winnen ze een geldbedrag en mag de BN’er zelf afwassen. De presentatie van Wie Doet De Afwas? is afwisselend in handen van RTL4-sterren Angela Groothuizen, Nance Coolen en Froukje de Both.

De presentatrices staan de sterren bij in de keuken, die een stukje van zichzelf laten zien door bijvoorbeeld te vertellen waarom de gerechten zo kenmerkend voor hen zijn. Ook volgen Angela, Froukje of Nance samen met de BN’er de gasten vanaf een monitor in de keuken.

De gasten steken hun mening over de gerechten niet onder stoelen of banken, of dit nu positief of negatief is. De presentatrices wandelen heen en weer tussen keuken en eetgelegenheid. Ze houden de kandidaten goed in de gaten en kijken hoe ze reageren op de inrichting van het huis.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk