Geer en Goor opzoek naar hobby in RTL4-show

door | mei 6, 13:05 | Showbizz

Hilversum – Gerard Joling en Gordon gaan in hun nieuwe RTL4-show opzoek naar een hobby, dat heeft Albert Verlinde dinsdagavond bekend gemaakt in RTL Boulevard. Gerard liet dinsdag al weten dat hij samen met Gordon met John de Mol heeft gesproken.

“Vorige week hebben we bij John de Mol een brainstorm gehad”, zei hij in De Telegraaf. Hij vervolgde: “Het programma wordt in een heel ander jasje gegoten dan Over De Vloer of Waarheen Waarvoor. Maar het wordt wel weer hilarisch.” Albert wist dinsdag te vertellen dat ze opzoek gaan naar een nieuwe hobby.

“De insteek, zoals die er nu ligt, is dat ze een programma maken over dat ze zelf wat ouder worden en naar een hobby zoeken, zoals sportduiken of zweefvliegen”, aldus Albert Verlinde. “Ik denk dat het lachen wordt”, voegt de showbizzkenner er aan toe.

“Geer en Goor kijken alvast wat leuke hobby’s voor ouderen zijn”, legt Albert uit. Geer en Goor zullen waarschijnlijk ook weer samenwerken met het Ouderenfonds. “Er schijnt ook weer een samenwerking met het Ouderenfonds aan te komen. Dat heeft bij de vorige programma’s veel vrijwilligers opgeleverd”, zei Verlinde dinsdag.

Gordon reageerde dinsdagochtend op de radio op de onthulling van Gerard Joling. “Heeft hij weer zijn mond voorbijgepraat? We gaan in september en oktober opnemen, maar er is nog niks! We moeten nog verzinnen wat we gaan doen.”

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Loading