Gerard Joling presenteert K3 Zoekt K3

17-06-2015

Gerard Joling presenteert dit najaar de grote tv-show K3 Zoekt K3, waarin de Nederlandse tv-zender SBS6 en de Vlaamse tv-zender VTM samen met Karen, Josje en Kristel opzoek gaan naar hun opvolgers. Gerard presenteert de tv-show samen met de Belgische zanger en presentator Niels Destadsbader.

Joling presenteerde in 2009 ook de tv-show K2 Zoekt K3, waarin Karen en Kristel opzoek gingen naar de opvolger van Kathleen. Naar de finale op SBS6 waarin Josje Huisman won keken 2,5 miljoen mensen. In 2009 presenteerde Gerard de tv-show samen met de Belgische presentator Koen Wauters.

Gerard kijkt erg uit naar zijn nieuwe presentatieklus bij SBS6. “Het leuke van K3 zoekt K3 is dat de meiden die winnen meteen verzekerd zijn van een carrière in de spotlights met uitverkochte concerten, albums en films. Ik heb gezien hoe fantastisch dit voor Josje uit heeft gepakt dus ik kijk er erg naar uit om dit samen met mijn Belgische medepresentator Niels Destadsbader te presenteren.”

De 26-jarige Niels Destadsbader is in Vlaanderen bekend als acteur, zanger en presentator. Daarnaast is hij te zien als jurylid in Belgium’s Got Talent. Op woensdag 18 maart maakte K3 bekend de fakkel door te gaan geven aan drie nieuwe meisjes. Er hebben zich 6.081 meisjes aangemeld om de nieuwe K3 te worden.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk