Goed nieuws voor Paul de Leeuw

door | apr 25, 22:04 | Showbizz

Hilversum – Presentator Paul de Leeuw heeft enorm goed en veel nieuws. De humoristische quiz, De kwis, komt in oktober 2015 weer terug op televisie. Zaterdagavond was de laatste aflevering te zien met als gast Sven Kockelmann. Acht weken lang was Paul te zien om De kwis te spelen, bij de VARA op NPO 1.

Naast De kwis keert ook Paul’s Puber Kookshow terug bij NPO 3. In dit programma ontvangt Paul diverse pubers en houdt een gesprek in zijn ‘keuken’. Het programma trok gemiddeld 300.000 kijkers op NPO 3. Reden voor zowel de VARA, als NPO 3 om een nieuw seizoen hiervan te maken. ”Ok! Klaar? Vanaf januari 2016: nieuwe pubershows! Op NPO 3! We krijgen een 2e seizoen!” laat Paul zelf weten via Twitter.

Het nieuwe seizoen van Paul’s Puber Kookshow zal vanaf januari 2016 weer te zien zijn. Paul is dan weer op de zaterdagavond om 19.00 uur te zien bij de VARA op NPO 3. Maar er is nog meer nieuws voor Paul. Een ander populair NPO 3 programma mét Paul als presentator keert ook terug. 

Het BNN/VARA programma Ranking The Stars keert terug. Begin 2015 leek het erop als dit programma moest stoppen vanwege de bezuinigen op de publieke omroep. ”Gekke Tom! Is 1x gebeld door redactie. Heb de goede boer nog nooit gesproken. Ranking The Stars gaat wel door!” Twittert Paul de wereld in. Wanneer en of Ranking The Stars weer op televisie is te zien is nog niet bekend.

In de speciale nieuwjaarsuitzending van Ranking The Stars kwam SBS6-presentator Henny Huisman nogal bot uit de hoek. Hij zou nooit met Sylvana Simons naar een nieuwjaarsreceptie willen gaan. Dat leek hem ”enorm saai” om met haar te gaan. (Showbizznetwork had hierover een exclusief interview met Sylvana, lees dat hier terug).

Kortom de komende tijd zal Paul nog genoeg op televisie te zien zijn. Met De kwis, Paul’s Puber Kookshow én (wellicht) Ranking The Stars.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Loading