• Start
  • Showbizz
  • Grote blijdschap bij Shownieuws-team door hoge kijkcijfers

Grote blijdschap bij Shownieuws-team door hoge kijkcijfers

16-06-2015

Het SBS6-programma Shownieuws trok maandagavond 1.060.000 kijkers en dat zorgt voor grote blijdschap bij het Shownieuws-team. “Blij voor het hele Shownieuws team! Over het miljoen!”, zegt Maurice Wijnen op Twitter, die maandagavond als deskundige bij Shownieuws in de uitzending zat.

Shownieuws-verslaggever Koos van Plateringen, die onlangs nog Trijntje Oosterhuis achterna reisde voor het Eurovisie Songfestival, heeft op Bali ook de kijkcijfers meegekregen. “Lieve collega’s! Gefeliciteerd!! Wat een super kijkcijfers! Door het miljoen!! X vanaf Bali!”, zegt Koos op Twitter.

Patty Brard zat gisteren ook in Shownieuws om haar deskundige mening te laten horen. “Ontzettend bedankt lief shownieuws team!”, zegt Patty op Twitter na het zien van de hoge kijkcijfers. Ook Shownieuws-verslaggever Janine Schuinder is door het dolle heen.

“Hoppa! Op de zesde plaats in top25!! Boven de magische 1.000.000!! #TROTS #dank”, zegt de journaliste op Twitter. Op de redactie worden de hoge kijkcijfers gevierd met taart, dat is te zien op een foto van Patty Brard die zij maandagochtend plaatste op Instagram.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk