GTST viert 25 jarig bestaan in Ierland

18-06-2015

De soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) bestaat op 1 oktober alweer 25 jaar. Deze mijlpaal zal gevierd worden met een dubbele aflevering. Deze speciale afleveringen worden opnieuw in het buitenland opgenomen. Dit keer is gekozen voor Ierland.

Actrice Marly van der Velden (die Nina Sanders speelt) verklapt aan RTL Boulevard dat het daadwerkelijk in Ierland is. ”Ik kan wel verklappen dat ik na Israël vorig jaar meteen na Ierland ga”, vertelde ze in een item over haar contractverlening van de soap.

Ook de soapbroer van Marly, Ferry Doedens (die Lucas Sanders speelt), houdt het spannend. ”Misschien krijgt mijn karakter Lucas wel weer een vriendje, wie weet?” Binnenkort zal er weer een nieuwe jongen in GTST te zien zijn, Rover Dekker (gespeeld door Buddy Vedder). Dit is de zoon van Linda Dekker (Babette van Veen). 

Afgelopen dinsdag werd ook nog eens bekend dat de soap ten minste nog vier jaar te zien zal zijn bij RTL 4. Hierover liet Marly weten: ”We hebben recent de zomercliff bekeken, toen werd het medegedeeld. Daar hebben we wel een drankje op de gedronken natuurlijk”.

De 5000ste aflevering van GTST was ook behoorlijk spannend. Via een speciaal second screen kon de kijker een tweede aflevering bekijken. Hierin liepen de spanningen rondom de familie Sanders behoorlijk op. De gevolgen van deze speciale afleveringen hebben veel effect gehad op de verhaallijn van de soap.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Deel dit bericht met uw netwerk