Hollywood rouwt om overlijden Chadwick Boseman

door | aug 29, 20:08

Heel Hollywood is in rouw door het overlijden van Marvel-acteur Chadwick Boseman. De acteur, bekend van de Marvel superheldenfilm Black Panther uit 2018, is overleden aan darmkanker. Dat heeft zijn familie in een verklaring bekendgemaakt. Hij is 43 jaar geworden.

“Jouw licht verlichtte onze dagen. Het zal ons hart en onze gedachten blijven opvrolijken. Laat de hemel gezegend zijn nu je de lucht verlicht. Ik stuur al mijn liefde en gebeden naar de familie. Moge God je blijven vasthouden in zijn eeuwige omhelzing”, schrijft acteur Forest Whitaker, die ook in Black Panther speelde.

Ook Marvel-acteur Tom Holland deelt zijn verdriet. “Chadwick, je was een grotere held buiten het scherm dan op het scherm. Een rolmodel, niet alleen voor mij op de set, maar voor miljoenen anderen over de hele wereld. Je hebt zo veel mensen vreugde en geluk gebracht en ik ben er trots op dat ik je een vriend heb kunnen noemen.”

“Jouw nalatenschap zal altijd voortleven. Je zal worden gemist”, schrijft zanger Nick Jonas. Ook onder anderen Mick Jagger, Rita Ora en autocoureur Lewis Hamilton uiten hun verdriet online.

“Ons hart is gebroken en onze gedachten zijn bij de familie van Chadwick Boseman. Jouw nalatenschap zal voor altijd voortleven. Rust in vrede”, schrijft Marvel Studios op Twitter.

© 2020 ANP ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Bezig met laden

Schrijf u in...

Tafelgesprekken

Het Weer

Startmakkelijk.nl

Dagelijks nieuws en business  

Marketing

Alle marketing voor uw bedrijf 

Events

Alle opkomende evenementen 

Community

Vraag het de community