Irene Moors reageert op valpartij

20-04-2015

Hilversum - Ruim 15 jaar zijn Carlo Boszhard en Irene Moors iedere zondagmiddag te zien bij RTL 4. In deze 15 jaar ging alles goed tot afgelopen zondag. Twee uur voor de uitzending van Life 4 You ging het gruwelijk mis. Irene wilde graag even een gadget testen. Dit ging helaas niet volgens plan, met als gevolg een fikse hoofdwond. Door haar hoofdwond moest Irene mee naar het ziekenhuis en bleef Carlo alleen achter.

De uitzending stond op punt van beginnen, maar ”the show must go on”. Meteen belde Carlo met zijn goede vriendin Loretta Schrijver. Die was op haar beurt de krant aan het lezen en was nog ongewassen. Ze haastte zich naar de studio om het middagprogramma te presenteren.

Van de ochtend naar de middag lijkt een eenvoudige stap, maar toch is het een wereld van verschil. De draaiboeken van Koffietijd lijken totaal niet op die van Life 4 You. Toch liet de vrolijke presentatrice zich niet kennen en ging de uitdaging aan. ”Als ze lacht, breekt de zon door” zei Carlo over Loretta. 

Loretta liet in RTL Boulevard weten dat ze de indruk had dat Irene alles deed. Volgens Carlo is dit niet waar, ze hebben een draaiboek, maar of die echt ook gebruiken? Carlo was ontzettend opgelucht dat Loretta hem uit de brand wilde helpen. In totaal zagen 535.000 kijkers Loretta en Carlo zondagmiddag Life 4 You presenteren.

In de ochtend wilde iedereen maar één ding weten: hoe is het met Irene? Door het hele voorval had Irene geen zin om commentaar te geven. Vanavond sprak ze met RTL Boulevard over het ongeluk. Ze snapt de paniek en de bezorgdheid van de kijker wel.

Door haar eigen onhandigheid heeft ze een val gemaakt. Hierdoor kreeg de presentatrice een gat in haar hoofd. In het ziekenhuis is een scan gemaakt, waaruit bleek dat alles in orde was. Nu wil Irene even bijkomen van alles en vooral rustig aan doen. Tot slot zei ze tegen RTL Boulevard dat ze geen eigen stunts meer zal gaan doen.

Aanstaande zondag zal Irene gewoon weer naast Carlo plaats nemen in een nieuwe aflevering van Life 4 You.

Bron: showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)