Laatste keer Carlo en Irene op zondagmiddag

31-05-2015

HILVERSUM (ANP) - Na vijftien jaar en zeshonderd afleveringen presenteren Carlo Boszhard en Irene Moors zondagmiddag voor de laatste keer 'Carlo & Irene: Life 4 You'. Voorafgaand aan de show op RTL 4 komen in een speciale uitzending alle hoogtepunten voorbij uit de afgelopen jaren.

De presentatoren krijgen in de laatste aflevering gezelschap van de top vijftien van gasten die het vaakst zijn geweest. Zo zingen Glennis Grace en Jamai een afscheidsduet. Kok Rudolph van Veen staat nog een keer in de keuken. Ook komt Gerard Joling voorbij, maar dit is al eerder opgenomen vanwege zijn optreden met de Toppers.

De afgelopen vijftien jaar miste het tweetal slechts een paar afleveringen. De best bekeken show met 1,5 miljoen kijkers was op 7 december 2003, toen prinses Amalia werd geboren. Dat gebeurde tijdens de uitzending, wat direct werd gevierd met muisjes.

De compilatie 'Carlo & Irene: 15 jaar op de zondagmiddag' is van 15.55 uur tot 17.25 uur. Daarna volgt de laatste aflevering. Na de zomer komt er een nieuw programma op dit tijdstip, maar het is nog niet bekend wat dat is. Het duo liet eerder weten dat ze zeker samen terugkeren op tv.

(c) ANP 2015, alle rechten voorbehouden