Linda de Mol verveelt niet

30-03-2015

Hilversum- Linda de Mol verveelt zeker nog niet, vonden in ieder geval 2,4 miljoen kijkers afgelopen zondagavond. Postcodeloterij Miljoenenjacht was zoals altijd goed voor en flink aantal kijkers: 2,5 miljoen. Linda gaf zelf aan het erg spannend te vinden of mensen het niet teveel Linda de Mol op een avond zouden vinden. De programma's van Linda waren echter goed voor plek één en twee in de Kijk top 25.

Familie Kruys was goed voor 2,4 miljoen kijkers. Niet zo vreemd, aangezien de combinatie van een idee van Linda de Mol, John de Mol als producent en Will Koopman als regisseuse al eerder zeer sccesvol bleek. Het bevat dan ook alle ingrediënten voor Feelgood televisie, waarbij huiselijkheid gecombineerd wordt met de glamour uit de televisiewereld, waar veel Nederlanders toch wel nieuwsgierig naar zijn.

Ook van een andere Nederlandse ster begon zondag een nieuwe tv-serie. Deel één van Is meer dan ik alleen, een zesdelige documentaire over zanger Marco Borsato op RTL 4 trok 1.207.000 kijkers. De uitzending eindigde daarmee op plek zeven in de Kijk top 25 van zondag.

(c) Door Annelien Bosboom, bron: ANP.