Loretta neemt Life 4 You over

19-04-2015

Hilversum - Een raar gezicht op de zondagmiddag. Carlo Boszhard presenteerde Life 4 You een keer niet met Irene Moors. Tijdens de repetities van de show is Irene lelijk ten val gekomen en moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig kon Irene aan de telefoon komen om uit te leggen wat er was gebeurd.

Irene wilde een gadget testen wat gruwelijk mis is gegaan. Ze kwam ten val en liep een forse hoofdwond op. Even leek het er op alsof Carlo de show alleen moest presenteren. Op de valreep wist Carlo de hulp in de roepen van de vrolijke Loretta Schrijver.

”Ik had toch niets te doen” zei Loretta tegen Carlo. Het is Loretta goed bevallen om een keer in te vallen op de zondagmiddag. Ervaring met live televisie heeft de RTL 4 presentatrice wel. Jarenlang presenteerde Loretta het RTL Nieuws en nu is ze vaak te zien in de ochtend met Koffietijd. 

Ook Carlo kan het goed vinden met de goedlachse presentatrice. In de TV Kantine wist Carlo een geweldige goed gelukte imitatie neer te zetten als Loretta. Haar lach is inmiddels niet meer van de televisie weg te denken. Volgende week zondag zal Irene weer gewoon te zien zijn naast Carlo.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)