Marc van der Linden belandde in ziekenhuis door bloedvergiftiging

door | sep 14, 21:09

Royaltydeskundige Marc van der Linden lag begin juni dagenlang in het ziekenhuis als gevolg van een ontsteking aan zijn been die steeds terugkwam. Deze wondroos, die een bloedvergiftiging veroorzaakte, hield Van der Linden over aan het feit dat hij recentelijk heel snel is afgevallen. De deskundige verloor in korte tijd meer dan 50 kilo.

“Het was een ontsteking die steeds terugkwam”, vertelde Van der Linden maandag in RTL Boulevard. “Het was heel hardnekkig. Ik ben door die ontsteking heel raar gevallen en buiten westen geraakt. Ik heb acht uur op de grond gelegen voordat mijn moeder mij vond.”

In het ziekenhuis lag Van der Linden dagenlang in coma. Hij lag op de intensive care, maar kreeg hier zelf niets van mee. “Ik had een delier, ik leefde in een soort waanwereld”, legde hij uit. “Ik heb hele gesprekken gevoerd met mijn moeder die ik mij niet kan herinneren. Ik lag vastgebonden op bed omdat ik anders alle infusen eruit trok.”

De royalty-expert is relatief snel weer op de been door de hulp van een paar hele goede vrienden die hem bijstonden. Van der Linden stelde heel blij te zijn dat hij weer op televisie zijn kennis kan delen met de kijkers. De royalty-expert praatte nog niet eerder zo openhartig over zijn ziekenhuisopname.

© 2020 ANP ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Bezig met laden

Schrijf u in...

Tafelgesprekken

Het Weer

Startmakkelijk.nl

Dagelijks nieuws en business  

Marketing

Alle marketing voor uw bedrijf 

Events

Alle opkomende evenementen 

Community

Vraag het de community