Marco Borsato stopt voorlopig met werken vanwege burn-out

door | jan 9, 12:01

 

DELFT (ANP) – Marco Borsato stopt voorlopig met werken vanwege een burn-out. De vele jaren presteren onder hoge druk hebben zijn tol geëist, meldt concertorganisator MOJO namens de zanger. De agenda van Borsato (53) is voor onbepaalde tijd leeggemaakt.

“Wat ik doe is mijn lust en mijn leven maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb”, zegt Borsato in een reactie. “De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan.”

Volgens MOJO heeft de zanger “na een lange, zeer intensieve periode met vele hoogte- maar helaas ook dieptepunten” een pauze nodig om uit te rusten en te werken aan zijn herstel. Zijn “bomvolle” agenda is leeggemaakt. “Hij was bezig met nieuwe muziek en nieuwe concerten, dat staat even on hold. Dat geldt ook voor The Voice”, zegt een woordvoerster.

Borsato en zijn familie willen verder geen commentaar geven op het bericht.

De zanger gaf vorig jaar onder meer vijf uitverkochte concerten in De Kuip in Rotterdam. Ook kwam hij in het nieuws omdat hij in een verklaring opbiechtte dat hij ooit een affaire had met pianiste Iris Hond.

© 2020 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Bezig met laden

Tafelgesprekken

Het Weer

Startmakkelijk.nl

Dagelijks nieuws en business  

Marketing

Alle marketing voor uw bedrijf 

Events

Alle opkomende evenementen 

Community

Vraag het de community