Marco Borsato ‘wil nooit meer vreemdgaan”

Marco Borsato heeft in Linda’s Wintermaand voor het eerst zijn verhaal gedaan na zijn burn-out en scheiding van Leontine. Hierin vertelde hij onder andere over wat de scheiding met hem en zijn gezin heeft gedaan, maar ook over zijn vreemdgaan en vooral zijn eigen aandeel daarin. Ook gaf hij aan in de zwaarste tijd hieromtrent zeer donkere gedachtes te hebben gehad tot aan het leven echt niet meer te zien zitten.

Hij begon het interview met het vertellen over brieven die hij had geschreven aan Leontine, waarin hij spijt betuigde van alles wat hij had gedaan. Hij vertelde hierbij dat hij in eerdere brieven altijd een kanttekening plaatste met een ‘maar’ en dat hij die in de laatste brief achterwege liet, omdat hij het boetekleed aan wil trekken.

Dat leek hij ook nu te willen doen, aangezien hij vrij open vertelde over het feit dat hij meermaals is vreemdgegaan. Marco liet weten dat het vreemdgaan en vooral het daarna liegen erover uiteindelijk gif voor zijn huwelijk bleek te zijn en dat hij dit nooit meer wil, of dit nu met Leontine of iemand anders zal zijn.

Tijdens het interview werd Marco meermaals emotioneel, wanneer het ging over zichzelf weer kunnen aankijken in de spiegel en zijn donkere gedachtes bijvoorbeeld. Ook het liedje dat zijn dochter Jada voor hem gemaakt had en dat hem liet weten dat mensen nu eenmaal fouten maken en hij zichzelf zou moeten vergeven raakte een emotionele snaar. Marco vertelde dat vooral zijn oudste zoon wel even boos is geweest nadat hij hem had verteld wat hij had gedaan en waarom Leontine en hij gingen scheiden, maar dat ze met zijn vijven altijd een eenheid zijn gebleven en nu nog.

Aan het eind van het interview zong Marco de single die hij samen met Rolf Sanchez heeft uitgebracht, waarbij de tekst over de periode na de scheiding gaat.

Door Annelien Bosboom; foto: wiki marco borsato

Recente berichten

Van Gerwen simpel door naar halve finale Nordic darts

Michael van Gerwen heeft eigenlijk zonder al te veel moeite de halve finales van de… Lees verder

september 18, 2021

Johan Derksen tekent voor 2 jaar bij met dagelijkse talkshow

De geruchten waren er al eerder omtrent Johan Derkse,n nadat hij aangaf wel graag door… Lees verder

september 18, 2021

FNV Zorg & Welzijnsbarometer: Zorgsector loopt hard leeg

38% van de medewerkers in zorg & welzijn heeft het afgelopen anderhalf jaar collega’s zien… Lees verder

september 18, 2021

Politie stuurt e-mail in onderzoek naar digitale oplichting

Utrecht - Vrijdag 17 september verstuurde de politie naar 20.000 mailadressen een bericht. Hierin werd… Lees verder

september 17, 2021

Ook minister van Defensie Bijleveld dient ontslag in

De Rijksvoorlichtingsdienst laat namens de minister-president weten: De minister van Defensie, Ank Bijleveld, heeft vandaag… Lees verder

september 17, 2021

Tijdelijke vervanging minister van BuZa door Tom de Bruijn

De Rijksvoorlichtingsdienst laat namens de minister-president weten: De minister van Buitenlandse Zaken, Sigrid Kaag, heeft… Lees verder

september 17, 2021