Nieuw seizoen Hotter Than My Daughter

24-04-2015

Hilversum - Net als je denkt dat het niet gekker kan, start er een nieuw seizoen van Hotter Than My Daughter. Moeders (of vaders) die er in het dagelijks leven net iets anders uitzien dan ”normaal” komen weer voorbij. Dit zorgt vaak voor verwonderde blikken. De familie schaamt zich dan ook enorm voor de vertoning van hun moeder (of vader).

Vanaf woensdag 29 april 2015 is het nieuwe seizoen van dit programma te zien bij RTL 4. Zelf zijn de moeders zich van geen kwaad bewust. Ze doen er niemand kwaad mee en ze voelen zich er prima bij. Hoog tijd dat het team van Hotter Than My Daughter hier een einde aan maakt. Onder leiding van presentator Gordon, krijgen de moeders (en vaders) een speciale make-over.

Het team van Gordon, bestaat uit styliste Petra Sluijters, visagisten Barbara van Munster en Ciel Coenders én nieuwkomer hairstylist Jeffrey Janssen, heft de handen vol aan de geselecteerde extreme en uitbundige vrouwen. In de eerste aflevering staat de stoere Angelique centraal.

Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort past helemaal bij haar. De voorliefde gaat uit naar Ford Mustang, dat gaat zo ver dat ze in tranen kan uitbarsten als ze deze auto alleen al ziet of hoort.

Naast Angelique komt ook het verhaal van de 65-jarige Noris aanbod. Noris is een echte spring in het veld. Tijdens het dansen en ‘twerken’ vliegen de vonken er dan ook behoorlijk vanaf. Haar te blote en gedateerde kledingstijl is echter een doorn in het oog van haar familie.

Hoe reageren de vrouwen op hun new, and approved, look? Ervaren zij dit ook als een (blijvende) verbetering? Gaan zij dan ook zich houden aan hun nieuwe look? Op die vraag komt op 29 april 2015 een antwoord. Dan start het nieuwe seizoen van Hotter Than My Daughter, bij RTL 4.

Bron: showbizznetwork.nl (@showbizzNWNL)