Nieuwe liefde voor Josje Huisman?

door | mei 4, 16:05 | Showbizz

K3-zangeres Josje Huisman houdt wel van een goede grap op zijn tijd. De zangeres zou een nieuwe liefde in haar leven hebben. Dat bleek uit een foto die ze maandagmiddag op haar Instagram account geplaatst heeft. ”Waar het hart vol van is stroomt de mond van over, daarom wil ik bij deze met jullie delen dat er een nieuwe man in mijn leven is!”., aldus een enthousiaste Josje. ”Oké en omdat ik de boekjes graag voor ben.”

Nog dezelfde dag plaatste ze een nieuwe foto op Instagram: ”Oh wauw, wat een leuke en lieve reacties allemaal. Ook al weten jullie misschien wel dat ik een baard bij een man net vind misstaan; Vreselijke Sven zal enkel in Wicky de Viking mijn liefje zijn!”. Het was dus een stunt om haar rol in de musical Wicky de Viking aan te kondigen. Wanneer ze te zien zal zijn in de musical is nog niet bekend.

Daarnaast is Josje samen met haar K3-collega’s, Karen en Kristel, aanstaande woensdag in Nederland voor een heel speciaal optreden. K3 treedt namelijk op bij radiozender Q-music. De Qube zal omgebouwd worden tot een heuse kinderQube. Dit heeft Q-music dj Joey van der Velde geregeld.

In de Qube van Q-music traden al eerder de grootste artiesten op zoals: Ed Sheeran, John Legend, The Script, Jason Mraz en Emeli Sandé. Nu wordt K3 dus aan dit rijtje toegevoegd. Om kans te maken om bij dit unieke concert aanwezig te zijn kunnen de K3-fans een speciale kleurplaat inkleuren en laten zien aan Joey.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

Loading