Ook Ruud Feltkamp verlaat GTST

door | apr 30, 21:04 | Showbizz

Meerdijk – Het lijkt bijna een trend te worden: de soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) verlaten. Donderdagavond maakte Albert Verlinde in RTL Boulevard bekend dat Ruud Feltkamp de soap GTST verlaat. Ruud stopt tijdelijk met zijn rol van Noud Alberts. Deze rol wordt nu al acht jaar gespeeld door de acteur.

Een aantal maanden zal Noud niet te zien zijn in GTST. De reden voor zijn vertrek is zijn liefdesleven. Na een moeizame start vindt Noud de liefde in Sacha (Gaby Blaaser). De twee lijken dolgelukkig samen en plannen zelfs een vakantie.

Maar de ex-vrouw van Noud, Nina (Marly van der Velden) vraagt om aandacht. Nu ze uit haar coma is ontwaakt, lijkt Noud nog gevoelens te hebben voor Nina. De twee brengen dan ook veel tijd samen door. Dit zorgt ervoor dat de gevoelens bij Noud weer terugkomen. Nina zelf heeft niets in de gaten en rouwt nog om haar mislukte relatie met Vincent (Oscar Aerts). 

Na een gesprek met zijn oma Laura (Jette van der Meij) wordt het Noud allemaal duidelijk. Hij moet er even tussenuit om alles helder te krijgen. Hij verbreekt zijn relatie met Sacha, die er kapot van is. Ze vraagt of er een ander is, maar dit ontkent Noud.

Ruud wil zich meer gaat richten op zijn werk als dj. Daar is hij naast zijn werk in GTST ook erg druk mee. Een pauze van GTST geeft Ruud de ruimte om meer met muziek bezig te zijn. Dat Ruud meer kan dan alleen acteren heeft hij vorig jaar wel laten zien. Samen met Carlo Boszhard presenteerde hij iedere werkdag de GTST-quiz. Deze quiz nam de plek van GTST over tijdens de zomerstop.

Gisteren berichtten wij ook al dat nog een inwoner Meerdijk zal verlaten. De (oud) oom van Noud, Jef (Bartho Braat) gaat ook weg uit Meerdijk. Na 24 jaar trouwe dienst, houdt ook hij het voor gezien. Lees dat berichthier nogmaals terug.

Daarnaast verliet Juvat Westendorp ook al de soap. Hij speelde de rol van Ardil en werd vermoord. Wie dit gedaan heeft is nog niet bekend. Deze verhaallijn brengt de nodige spanningen met zich mee. De politie van Meerdijk heeft haar handen vol aan deze moordzaak.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL

Loading