Paul en Sofie stoppen na vijf jaar met PS radio

31-05-2015

Paul Rabbering en Sofie van den Enk stoppen volgende week zondag, op 7 juni, met hun radioprogramma PS radio op NPO 3FM. Paul en Sofie begonnen in september 2010 met hun radioprogramma, dat elke uitzending een thema heeft op het gebied van liefde en seks.

“5 jaar geleden begon het huwelijk”, zei Paul zondagavond in de uitzending van PS radio. Na een korte stilte vervolgt de radiopresentator: “En dat gaat stoppen.” Paul en Sofie hebben samen besloten om te gaan stoppen met hun radioprogramma. “En meestal is het dan een besluit van de man, we hebben het samen besloten, in goede harmonie”, aldus Sofie.

Paul voegt daar de grap aan toe, dat de seks in ieder geval niet slecht was. “Integendeel”, antwoord zijn vrouwelijke co-host daarop. “Nee dus eigenlijk ging het gewoon hartstikke lekker en vinden we ook dat je moet stoppen op het hoogtepunt”, aldus Sofie. “En dat is eigenlijk de beste reden”, voegt Paul daar aan toe.

Als het 3FM-duo terug kijkt op de afgelopen vijf jaar kunnen ze maar één hoogtepunt bedenken, namelijk dat zij op 14 april 2013 hun radioprogramma naakt presenteerde. “Hebben we nog meer leuken dingen?”, vraagt Paul zich af. Waarop hij daarna zelf lachend zegt:  “Dat was het eigenlijk wel.”

Sofie laat op Twitter weten, nu haar ‘huwelijk’ met Paul stopt wel gewoon vrienden te blijven. “Ja, ja. @paul3fm en ik gaan na 5 jaar #psradio stoppen. Volgende week de laatste… Maar we blijven vrienden :-)” De laatste uitzending van PS Radio is volgende week zondag van 20:00 tot 22:00 uur.

Bron: www.showbizznetwork.nl (@ShowbizzNWNL)

 

Deel dit bericht met uw netwerk